14
sept

Word onderdeel van het leernetwerk Inclusief werkgeverschap!

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2656
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Het aantal mensen met een kwetsbare arbeidspositie binnen de beroepsbevolking neemt toe. De overheid wil deze mensen behouden voor de arbeidsmarkt én daarin zelf een minder actieve rol spelen. Stadsdeel Nieuw-West wil in samenwerking met de HvA in dit gat springen. En jij kunt meedoen!

Verbinden, ondersteunen en stimuleren

Amsterdam Nieuw-West is een populaire vestingplaats voor veel bedrijven; het stadsdeel Nieuw-West wil in samenwerking met de HvA, lectoraat gedifferentieerd HRM, bevorderen dat meer bewoners hier voordelen van ondervinden. De HvA neemt daarom vanuit haar kennis van HRM en kennisnetwerk het initiatief om arbeidsorganisaties in Nieuw-West met elkaar te verbinden, te ondersteunen en te stimuleren om inclusief werkgeverschap vorm te geven.

Ze doen dat onder meer met behulp van leernetwerken: met elkaar leren van ervaringen met inclusief werkgeverschap. Zij zijn daarom op zoek naar organisaties die al inclusief werkgever zijn en organisaties die dit graag zouden willen worden. Op die manier kunnen ze een mooi leernetwerk organiseren waar onderwerpen zoals leiderschap, werving en behoud of regelgeving aanbod kunnen komen.

Kom naar de startbijeenkomst en doe mee!

Ben jij als werkgever al inclusief bezig of wil je hier juist in groeien? Meld je dan nu aan voor de startbijeenkomst op 10 oktober. Het is een pré als je in Nieuw-West zit, maar het is niet noodzakelijk. Wil je nog wat meer weten? Neem dan gerust contact op met Nesrien Abu Ghazaleh

Meld je aan

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Arbeidsmarkt Diversiteit