09
jan

Vragenvuur: Stel je vraag aan Bertrand Prinsen over de flexibilisering van arbeid

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3766
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Op 15 januari aanstaande is Bertrand Prinsen, Partner bij Labor Redimo, te gast in ZPRadio. Stel nu alvast je vraag aan Bertrand en hoor het antwoord op 15 januari live in de uitzending.

Door zijn jarenlange ervaring met de arbeidsmarkt en vele adviestrajecten voor grote inlenende organisaties heeft Bertrand uitgebreide kennis van flexibilisering van arbeid, inleenstrategie, de leveranciersmarkt en ketenintegratie opgebouwd. In deze uitzending van ZPRadio, het online radioprogramma van kennisbemiddelaar HeadFirst, deelt Bertrand zijn visie en beantwoord hij de door jou gestelde vragen. Stel dus nu alvast je vraag door hier te klikken en op de LinkedIn topic te reageren of reageer als comment onderaan dit bericht en luister 15 januari naar de uitzending.

Bertrand

Conferentie Aan Zet: flexibilisering van arbeid en de veranderende rol van HR

Daarnaast spreekt Bertrand op Conferentie Aan Zet: hét event over de flexibilisering van arbeid en de veranderende rol van HR op 26 januari 2015 aanstaande te Amsterdam. Op dit event ga je door middel van plenaire en break-outsessies het gesprek aan met sprekers en andere deelnemers. Lees hier meer over Conferentie Aan Zet of schrijf je direct in.

Waardeer dit blogbericht:
0

Eigenaar van de Koning Business Development en lid kernteam HRcommunity. Onder andere verantwoordelijk voor HRzone, HRjob en HRxpress. Onderdeel van redactie HRzone.

Reacties