22
mei

VONQ speelt In op groei met aantrekken van nieuwe recruitment marketing specialisten

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2313
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Om in te kunnen blijven spelen op de toenemende vraag naar recruitment marketing services en de internationalisering van haar dienstverlening heeft VONQ deze maand maar liefst 5 nieuwe recruitment marketing specialisten verwelkomd in haar team.

VONQ, het Europese recruitment marketing bureau, ziet sinds het begin van het jaar een enorme toename in de wervingsactiviteiten van haar klanten. Uit eerder onderzoek, eind 2013, bleek al dat 25% van de bedrijven verwacht dit jaar meer vacatures uit te zetten dan vorig jaar.

"We zien dat er nu meerdere ontwikkelingen tegelijk samenkomen", stelt Wouter Goedhart, partner bij VONQ. "Aan de ene kant zien we een aantrekkende economie en arbeidsmarkt, maar aan de andere kant zien we ook een enorme internationalisering en verbreding van onze dienstverlening. Onze recruitment marketing dienstverlening schuift steeds verder op naar internationale langlopende recruitment campagnes, waarbij wij klanten helpen het recruitmentproces te verbeteren met het slim inzetten van recruitment marketing, recruitment data en tools."

Klik hier om het volledige bericht te lezen. 

 

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Arbeidsmarkt Recruitment

Directeur Marketing bij Qandidate.com


Ralph is verantwoordelijk voor marketing en customer engagement bij Qandidate.com. Ralph heeft een lang track record in de HR en recruitment software wereld. Voordat Ralph bij Qandidate.com aan de slag ging werkte hij bij MrTed en Lumesse, wereldwijde leveranciers van talent acquisition en talent management oplossingen, waar hij verantwoordelijk was voor Marketing en Product Marketing.


linkedin hover 32 twitter hover 32