04
nov

VONQ & Qandidate.com Ontvangen Series A Investering Van Randstad Innovation Fund

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3263
  • 0 reactie
  • Afdrukken

ROTTERDAM, 4 november 2014, VONQ - Europa’s grootste Recruitment Marketing bureau - en Qandidate.com - het gratis Recruitment Systeem voor het MKB - hebben een Series A investeringsronde, geleid door Randstad Innovation Fund met deelneming van Qmulus, afgerond.

VONQ, dat onlangs nog haar 8ste verjaardag vierde, is het grootste recruitment marketing bureau van Europa en helpt bedrijven het recruitmentproces te verbeteren met de inzet van recruitment data, innovatieve tools en internationale recruitment marketing kennis.

“Deze minderheidsinvestering helpt ons sneller te schalen op een internationaal niveau en onze online marketing dienstverlening te verbreden,” zegt Wouter Goedhart, co-founder en CEO van VONQ. “Met meer dan 1000 mediakanalen in ons portfolio zijn we als geen ander in staat om de juiste kandidaten te bereiken voor de vacatures van onze klanten. Deze investering zal met name gebruikt worden om onze dienstverlening online verder uit te breiden en kantoren te openen in nieuwe gebieden.”

Met meer dan 50 medewerkers, werkend vanuit een van de drie kantoren in Londen, Rotterdam en Amsterdam hebben de 3 oprichters van VONQ in 2013, Qandidate.com, het gratis recruitment systeem gelanceerd.  Qandidate.com support momenteel meer dan 7.000 bedrijven over de hele wereld en biedt naast de volledige ondersteuning van het recruitmentproces ook een intelligente media webshop. Deze aanbevelingsgenerator adviseert de gebruikers over de meest relevante online kanalen voor hun vacatures, gebaseerd op de resultaten van duizenden media kanalen.

Deze Series A investering is zowel voor VONQ als voor Qandidate.com

“We kijken uit naar de samenwerking met het VONQ en Qandidate.com team”, zegt Ilonka Jankovich, Managing Partner Randstad Innovation Fund. “Klanten zijn in toenemende mate geïnteresseerd in doelgroep recruitment marketing, gebruikmakend van een intuïtief self-service platform.” 

“We zijn ontzettend verheugd met deze kans. Deze investering is een katalysator voor onze groei en innovatievermogen,” besluit Remy Verhoeven, co-founder en CEO van Qandidate.com. “Het is een belangrijke stap in de lange termijn strategie van VONQ en Qandidate.com.”

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties