03
nov

Van Benthem & Keulen wint Computable Award

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2208
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Eerder besteedden we aandacht aan de VBK transitie-app van Van Benthem & Keulen in ons artikel over De 10 meest onmisbare HR apps. Gisteren won deze app de Computable Award in de categorie ICT-app van het jaar in de MKB-branche.

Directeur Johan Koggink: 'Wij zijn zeer vereerd om als advocatenkantoor zo'n prestigieuze ICT Award te mogen ontvangen en zijn er trots op dat zowel de vakjury als het publiek voor ons hebben gekozen. De Transitie App is een innovatie met concreet resultaat voor de gebruiker, net als ons serviceconcept vanDienst, waarmee wij zes kosteloze diensten aanbieden, zowel aan cliënten als niet-cliënten. Ook met deze innovatie laten wij zien dat wij een partner met commitment willen zijn voor ondernemend Nederland.'

Marketing manager Murk Vlietstra: 'Met deze Award geven wij Legal Tech ook een gezicht in de ICT branche. Door onze juridische kennis te combineren met mobiele technologie en marktbehoefte hebben wij een relevante tool ontwikkeld met een hoog niveau van gebruiksgemak. Altijd en overal beveiligd beschikbaar. Wij zien dat de juridische sector nog maar in zeer beperkte mate mobiele technologie inzet om cliënten in de dagelijkse praktijk te ondersteunen. Met de Transitie App maken wij Legal Tech tastbaar en toegankelijk voor iedereen.'

Wat is jouw favoriete HR app?

Voor een update van ons artikel zijn we op zoek naar nieuwe apps die onmisbaar zijn. Via Linkedin kregen we al een aantal nuttige suggesties als Tiptrack, Incrowd, 2daysmood, Impraise, Katch & Treams. Maar we kunnen nog wel een paar tips gebruiken. Geef je suggestie door aan de redactie van HRzone.

beeld: pixabay

 

 

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32