25
juli

Terugblik Webinar Nationaal Salaris Onderzoek ICT

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 1973
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Op basis van de uitkomsten van het Nationaal Salaris Onderzoek organiseerde Intermediair vier webinars. Kijk hier het laatste webinar over ICT terug en download de whitepaper.

 Webinar ICT

Het webinar gaf specifiek antwoorden op vragen als: Hoe zet ik arbeidsvoorwaarden in om de juiste kandidaat te interesseren voor mijn vacature? Tijdens het interactieve gedeelte konden deelnemers vragen stellen aan Jaap van Muijen van Nyenrode Business Universiteit. Kijk hier het webinar terug

Whitepaper

Download hier de whitepaper en kom erachter hoe je als HR manager of recruiter in deze difuse sector, die zeer hard groeit en waar structureel personeelstekorten worden gemeld, het beste talent kunt binden en boeien.

Meer weten?

Heb je zelf een whitepaper die je onder de aandacht wil brengen? Dat kan! Sinds kort heeft HRzone een eigen whitepaper database waar het een fluitje van een cent is om zelf een whitepaper te plaatsen. Lees meer

beeld: pixabay

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32