26
feb

Qandidate officieel gelanceerd

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2093
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Rotterdam, 13 februari 2013 – Vandaag is Qandidate.com officieel gelanceerd door de oprichters van de Rotterdamse onderneming VONQ. Qandidate.com is een gratis en gebruiksvriendelijk online recruitmentsysteem. Het is speciaal ontwikkeld voor HR-medewerkers en/of ondernemers die verantwoordelijk zijn voor recruitment.

Met Qandidate.com kan het volledige recruitmentproces professioneel en optimaal worden beheerd en biedt hiermee een alternatief voor Excel en Outlook, maar ook voor dure systemen. Qandidate.com is naast een recruitmentsysteem ook voorzien van een intelligente webshop en gratis aanpasbare carrière-website. Bedrijven die zich hebben ingeschreven voor Qandidate.com, worden vanaf vandaag in clusters toegelaten tot het systeem.

 VONQ

Gebruiksgemak, overzichtelijk en volledig

Wouter Goedhart van Qandidate.com over het nieuwe systeem: "Uit onderzoek¹ blijkt dat één derde van de top 100 Nederlandse bedrijven geen recruitmentsysteem gebruikt. Binnen het MKB is dit aandeel zelfs 90%. In plaats daarvan maken veel HR-verantwoordelijken gebruik van Outlook en Excel om hun recruitmentproces bij te houden. Hoge kosten of het niet willen verdiepen in een moeilijk systeem zijn hiervoor redenen. Samen met tientallen recruiters hebben we de belangrijkste functionaliteiten in kaart gebracht en samen laten komen in Qandidate.com. Wij hebben hiermee een overzichtelijk, toegankelijk en volledig online recruitmentsysteem gecreëerd."

Toegankelijk en professioneel

Qandidate.com biedt voor deze grote groep HR-verantwoordelijken een uitstekend alternatief. Het bevat namelijk alles wat nodig is om het proces makkelijker te maken. Qandidate.com heeft als doel dit voor iedereen toegankelijk te maken en hiermee de recruitmentmarkt te professionaliseren.

Qandidate.com is een eenvoudig systeem en geeft een goed overzicht van het gehele recruitmentproces. In één oogopslag is te zien welke kandidaten er hebben gesolliciteerd, wie er is uitgenodigd en afgewezen. Bovendien zijn deze gegevens gemakkelijk te delen met collega's.

Gratis

Qandidate.com is geheel gratis in gebruik. Er zijn geen beperkingen in aantal vacatures of aantal gebruikers. De reden hiervoor is de koppeling naar een webshop. Hier kan de gebruiker advertentieruimte inkopen voor de desbetreffende vacature. Door het maken van aantrekkelijke prijsafspraken met vacaturesites, is het plaatsen van vacatures via de webshop van Qandidate.com voordeliger en eenvoudiger dan wanneer de HR-verantwoordelijke dit zelf moet doen. Door intelligente koppelingen tussen de vacatures en prestatie van de websites selecteert Qandidate.com de meest effectieve sociale media, vacaturesites en niche sites en staat de vacature met één druk op de knop op de online platforms. Dit maakt het systeem niet alleen een goedkopere maar ook een meer tijdbesparende oplossing. De webshop is samen met een aantal extra functionaliteiten over enkele weken beschikbaar.

Internationaal karakter

Qandidate.com is zowel Engelstalig als Nederlandstalig opgeleverd. De huidige focusmarkten zijn Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Qandidate.com heeft als doelstelling eind 2013 onder andere ook te lanceren in Duitsland en België.

Zelf het gebruiksgemak van Qandidate.com ervaren? Meld je je dan aan via de website.

¹Bron: http://www.recruitingroundtable.nl/2011/10/31/welk-e-recruitment-systeem-wordt-het-meest-gebruikt-een-overzicht/

VONQ

Qandidate.com is opgericht door de ondernemers achter VONQ. VONQ zet de online media uit voor personeelswerving op social media, vacaturesites en niche sites. VONQ is in 2006 door Tycho van Paassen, Remy Verhoeven en Wouter Goedhart opgericht en mocht na vier jaar de felbegeerde Rotterdamse Ondernemingsprijs in ontvangst nemen. In haar zesjarig bestaan is VONQ uitgegroeid tot een bureau dat de online werving verzorgt voor vele multinationals, zoals ASML, Philips en KPN. VONQ telt momenteel dertig medewerkers en is gevestigd in Rotterdam (HQ), Amsterdam en Londen. Voor meer informatie: www.vonq.nl.

 

 

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties