10
juni

Qandidate.com verwelkomt de 1000ste nieuwe klant

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 1723
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Qandidate.com, het gratis online recruitment systeem heeft een nieuwe mijlpaal behaald in haar jonge bestaan. Qandidate.com heeft vandaag aangekondigd dat zij binnen iets meer dan 3 maanden na de lancering van de publieke Beta versie haar 1000ste unieke klant heeft verwelkomd.

 

Qandidate.com lanceerde eind Februari haar publieke Beta versie in Engeland en Nederland en verwelkomt sindsdien nieuwe bedrijven van over de hele wereld. Onderzoek onder de gebruikers van Qandidate.com heeft geleerd dat organisaties zich met name inschrijven om gebruik te maken van de gratis recruitment functionaliteit als alternatief voor Outlook en Excel of voor betaalde systemen die niet aan de verwachtingen hebben voldaan. Klanten waarderen de geïntegreerde recruitment campagne web shop en het gebruikersgemak van Qandidate.com het meest. Lees meer.

Bron: Qandidate.com

Waardeer dit blogbericht:
0

Eigenaar van de Koning Business Development en lid kernteam HRcommunity. Onder andere verantwoordelijk voor HRzone, HRjob en HRxpress. Onderdeel van redactie HRzone.

Reacties