11
nov

Onderzoek: Soft Skill for Talent 2016

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2642
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Ondanks verregaande automatisering en robotisering worden zogenaamde softskills steeds belangrijker voor medewerkers. ManpowerGroup lanceert de Soft Skills for Talent Survey. Doel van dit onderzoek is om meer informatie te verzamelen over de onderscheidende eigenschappen van medewerkers die nodig zijn in deze veranderende wereld van werk.

Doe mee aan het onderzoek

Doe mee aan het onderzoek!

Het onderzoek duurt maximaal tien minuten en je draagt zo bij aan kennis over deze belangrijke ontwikkeling. Vanzelfsprekend delen we de resultaten van het onderzoek later met de lezers van HRzone. Het onderzoek wordt uitgevoerd in verschillende landen. Doel is dan ook om de verschillen per regio in kaart te brengen, maar ook tussen verschillende generaties zoals babyboomers, generatie X en millenials.

Meer lezen?

Lees Wat kunnen we leren van de Millenniumgeneratie, Negen skills van de perfecte manager en Future fit? Zorg ervoor dat je lekker in je vel zit!

beeld: pixabay

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32