24
feb

HRjob arbeidsmarktportaal vernieuwd

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 1985
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Sinds dit weekend is het arbeidsmarktportaal van HRcommunity, HRjob, vernieuwd. HRjob brengt vraag en aanbod op de HR & Change arbeidsmarkt bij elkaar.  Het nieuwe design voorziet in de feedback van onze leden en bezoekers en is geoptimaliseerd voor tablet en mobiel. Daardoor kan de site nog beter bezocht worden via mobiele apparaten.

Verder introduceert HRjob een nieuw onderdeel: Loopbaanontwikkeling. Samen met een aantal organisaties uit de community helpt HRjob mensen bij hun loopbaanontwikkeling. Van CV check tot een capaciteitentest. Zo brengt HRjob u een stap dichter bij uw (favoriete) baan.

Bekijk de vernieuwde HRjob site hier.

Over HRjob is onderdeel van HRcommunity en is het arbeidsmarktportaal voor HR & Change professionals in Nederland dat vraag en aanbod op de HR arbeidsmarkt bij elkaar brengt.

Daarnaast ondersteunt HRjob professionals bij hun ontwikkeling en vergroting van het zelfinzicht. Hiervoor biedt zij in samenwerking met haar partners diensten en instrumenten aan voor loopbaanontwikkeling. HRjob is een community van mensen, organisaties en bemiddelingsbureaus en maakt een snelle en kwalitatieve match tussen vraag en aanbod op de HR arbeidsmarkt mogelijk.

 

 

 

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties