26
mrt

Gratis webinar: Weet wanneer iemand liegt - Job Boersma

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3676
  • 0 reactie
  • Afdrukken

De waarheid zit niet in wat iemand zegt, maar in wat hij níet zegt. Wat iemand echt vindt, denkt of gedaan heeft, kun je aflezen aan zijn gezicht. Zou het niet geweldig zijn als je elke leugen direct zou herkennen? Als je zou weten of een sollicitant overdrijft? Of een klant je belazert met een schadeclaim? Of een zakenrelatie liegt over zijn bijdrage aan een project?Hoe krijg je betrouwbare informatie over wat er echt gebeurt bij iemand? In dit gratis lunch webinar deelt Job Boersma drie praktische tips en inzichten hoe je met slimme verhoortechnieken en lichaamstaalanalyse kunt voorkomen dat mensen je bedriegen.


Job Boersma (@JobBoersmaBV) is een veelgevraagd gastspreker en trainer. Als consultant adviseert, coacht en traint hij professionals en organisaties bij lastige bedrijfspolitieke processen en onderhandelingen. Als psycholoog bekwaamde hij zich in micro-expressies- en leugendetectietraining. Tevens is hij auteur van Ik weet dat u liegt - Echt alles over leugens en bedrog voor professionals.

Dit seminar zal beginnen op donderdag 27 maart 2014 van 12:15 en duren tot ongeveer 12:45 uur en is kosteloos te volgen vanuit huis of kantoor met je pc, laptop of tablet.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor dit webinar.

Dit webinar wordt georganiseerd door Freelunch: wekelijks een half uur inspiratie, interactie en nieuwe inzichten in een gratis live webinar. Wordt tijdens de lunch bijgepraat door topsprekers, hoogleraren, ondernemers en auteurs. Freelunch bied je minimaal één zakelijk relevant inzicht om jou en je business vooruit te helpen. Kan je het webinar donderdag niet rechtsreek bijwonen, maar wil je het wel graag zien? Meld je dan toch aan. Je ontvangt dan na afloop een e-mail met een link om het webinar terug te kijken.

Waardeer dit blogbericht:
0

Eigenaar van de Koning Business Development en lid kernteam HRcommunity. Onder andere verantwoordelijk voor HRzone, HRjob en HRxpress. Onderdeel van redactie HRzone.

Reacties