22
okt

Gratis Recruitment Software Leverancier Qandidate.com Verwelkomt Haar 2,000ste Klant

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2170
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Rotterdam, 22 Oktober 2013, Qandidate.com, de leverancier van gratis recruitment software is verheugd te kunnen melden dat zij haar 2,000ste klant heeft mogen verwelkomen in iets meer dan 7 maanden na de lancering eerder dit jaar.

"Het is een gedenkwaardige dag hier bij Qandidate.com. Onze rapportages laten maand na maand groei cijfers zien en sinds de lancering hebben we verscheidene nieuwe versies van Qandidate.com uitgebracht en nieuwe klant support en engagement programma's uitgerold." vertelt Remy Verhoeven, CEO en Co-founder van Qandidate.com. "Deze nieuwe mijlpaal is het resultaat en het bewijs van onze missie om met een klein en ambitieus team op een andere manier naar recruitment software te kijken. In de manier we gebruikersvriendelijkheid benaderen, maar ook in ons bedrijfsmodel. En dat in een markt die altijd is gedomineerd door grote software leveranciers die onvoldoende in staat waren echte innovatie naar de markt te brengen."

Qandidate.com is volledig gericht op de behoeften en wensen van het MKB en biedt een alternatief voor Outlook en Excel. Het MKB heeft het laagste adoptie niveau als het gaat om het gebruik van professionele recruitment software, maar is wel verantwoordelijk voor het merendeel van alle banen in Nederland. "Het is een grote stap voor bedrijven om af te stappen van Outlook en Excel, maar als bedrijven eenmaal inzien dat ze tegen de limitatie van hun recruitment proces aanlopen is Qandidate.com een prima gratis alternatief, volledig gericht op de wensen van het MKB."

"We luisteren actief naar onze klanten en gebruikers, om zo te blijven werken aan de meest gebruikersvriendelijke recruitment oplossing van MKB Nederland," zegt Remy Verhoeven. Qandidate.com is ontwikkeld in samenspraak met recruiters en biedt bedrijven een verfrissend eenvoudig te gebruiken recruitment systeem, wat net zo intuïtief werkt als Facebook en LinkedIn.

De nieuwe klant -en gebruikers statistieken versterken de positie van Qandidate.com als snelst groeiende ATS in Nederland. Qandidate.com is initieel gelanceerd in de UK en Nederland, maar verwelkomt ondertussen klanten van over de hele wereld. Voor volgend jaar staat de toevoeging van nieuwe talen op de agenda om zo de snel groeiende internationale klantenbasis te kunnen ondersteunen.

Over Qandidate.com

Qandidate.com is het nieuwe online recruitment systeem voor organisaties op zoek naar verbetering van hun recruitment activiteiten. Gericht op in-house en corporate recruiters, Qandidate.com biedt klanten een alternatief voor Outlook en Excel door de verfrissende manier waarop Qandidate.com is ontwikkeld. Qandidate.com biedt alle tools en informatie die organisaties nodig hebben om hun recruitment proces te managen. Organisaties kunnen hun kandidaat relaties managen altijd en overal. Helemaal gratis! Qandidate.com is een van de initiatieven geboren in het lab van VONQ en wordt gebruikt door meer 2000 bedrijven.

Qandidate.com – designed for happy recruiting

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Recruitment Technologie

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties