14
apr

Gratis rapport: Het verborgen potentieel van werkend Nederland

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3520
  • 0 reactie
  • Afdrukken

In het rapport "Het verborgen potentieel van werkend Nederland" heeft Effectory de grootste HR-benchmark van Nederland tegen het licht gehouden en de bevindingen samengebundeld. Het rapport geeft een scherp inzicht in hoe het met goed werkgeverschap en goed werknemerschap binnen de organisaties in Nederland is gesteld.

Hoe is het bijvoorbeeld gesteld met bevlogenheid ten opzichte van de lengte van het dienstverband? En is er verschil in bevlogenheid tussen mannen en vrouwen? Door deze inzichten te combineren met de best-practices van Nederland's beste werkgevers, ontstaat een mooi beeld van waar de verborgen potentie zich binnen uw organisatie zou kunnen bevinden.

Effectory ziet op het gebied van goed werknemerschap en goed werkgeverschap in Nederland veel mooie ontwikkelingen: 'Door middel van onze onderzoeken hebben wij het voorrecht om jaarlijks bij zo'n 800 organisaties uit alle sectoren van de samenleving binnen te mogen kijken. We zien in de praktijk veel dingen die goed gaan én we zien ook nog ontzettend veel verborgen potentieel. Nu de crisis voortduurt en zo langzamerhand een nieuwe realiteit lijkt te worden, is de vraag hoe lang we het ons nog kunnen permitteren om dit potentieel, de denk- en innovatiekracht van al onze medewerkers, niet volledig aan te wenden. Met dit trendrapport hopen we op basis van onze ervaringen een aantal richtingen aan te dragen om onbenut potentieel binnen uw organisatie op te sporen en aan te wenden', aldus Guido Heezen, oprichter van Effectory.

Bestel en ontvang het rapport

Bent u benieuwd naar de grootste HR-benchmark van Nederland? Vraag het rapport aan en u ontvangt een gratis exemplaar van de eerste uitgave.

Webplaatje Verborgen Potentieel

 

Waardeer dit blogbericht:
0

Guido Heezen is oprichter van Effectory. Hij is de initiator van de Beste Werkgevers Awards, auteur van het boek: "Winnen met uw medewerkers", "De kracht van feedback" en "Het verborgen potentieel van werkend Nederland". Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker.


De vraag die hem al jaren drijft is: "Hoe haal je als organisatie het optimale uit het potentieel van je medewerkers?" en hoe zet je dit potentieel in om een duurzaam succesvolle, energieke organisatie te worden?


linkedin hover 32   twitter hover 32

Reacties