21
juli

Genomineerden voor Beste Werkgevers Awards 2014 bekend

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2437
  • 0 reactie
  • Afdrukken

De 100 organisaties die genomineerd zijn voor de Beste Werkgevers Awards 2014 zijn bekend. Vijftig organisaties in de categorie 1.000 of meer medewerkers en vijftig organisaties in de categorie minder dan 1.000 medewerkers maken kans op de felbegeerde titel 'Beste Werkgever van Nederland'.

Het Beste Werkgeversonderzoek is dit jaar voor de veertiende keer uitgevoerd door Effectory en Intermediair om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. Aan het onderzoek hebben 366 organisaties deelgenomen. Inmiddels zijn de 100 hoogst gekwalificeerde organisaties bekend gemaakt in twee categorie├źn; meer dan 1.000 en minder dan 1.000 medewerkers. Zo is er voor elke categorie een top 50 van Beste Werkgevers.

Lees hier wie de genomineerden zijn.

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Goed werkgeverschap

Don Griffioen is werkzaam bij Effectory en co-auteur van "HR-handboek: hoe moderniseer je je organisatie" en "Het verborgen potentieel van werkend Nederland".


Zijn overtuiging is: Om als organisatie ook in de toekomst succesvol te zijn is het noodzakelijk om het volle potentieel van medewerkers te benutten. Voor veel organisaties betekent dit een transitie naar meer mensgericht organiseren. Dit is waar hij organisaties met veel plezier en energie bij helpt. In dit soort transities komen zijn voorliefde voor nieuwe vormen van organiseren, leiderschap en organisatieverandering samen. Vanuit zijn rol bij Effectory adviseert hij organisaties specifiek over dit soort vraagstukken.


linkedin hover 32 twitter hover 32

Reacties