26
juli

Een nieuwe release voor gratis recruitment software provider Qandidate.com

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3319
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Rotterdam, 25 Juli 2013, Qandidate.com heeft vandaag aangekondigd dat zij haar tweede zomer release beschikbaar heeft gesteld aan haar klanten. Qandidate.com is een van de snelst groeiende gratis recruitment software leveranciers en heeft sinds de lancering van Qandidate.com in februari meer dan 1250 bedrijven mogen verwelkomen. Remy Verhoeven, partner bij Qandidate.com vertelt, "Het gaat goed, we krijgen ontzettend leuke reacties en het team heeft de smaak te pakken. Na een aantal grote releases in het voorjaar brengen we deze zomer wekelijks nieuwe versies met nieuwe functionaliteit en aanpassingen onze recruitment software uit. De release van deze week richt zich met name op het vacature management gedeelte."

De release van deze week is gericht op een aantal specifieke klant vragen die het recruitment proces nog eenvoudiger moet maken. Een van de meest gehoorde frustraties van recruiters die nog geen gebruik maken van recruitment software is de inefficiënte en tijdrovende taak van het opmaken van nagenoeg dezelfde vacatures.

Bedrijven hebben vaak soortgelijke vacatures te plaatsen. Soms is het exact dezelfde vacature en soms is het alleen een verschil van een paar details, maar elke keer moet de gehele vacature opnieuw worden samengesteld en worden gepubliceerd op de carrière website.

Met Qandidate.com is dit nu net zo makkelijk als het doen van een update op een Facebook pagina. Klik op de kopieer knop en creëer een nieuwe vacature als kopie van een bestaande vacature, pas de tekst en details indien nodig aan en plaats de vacature met één-klik op de carrière pagina.

Qandidate.com's nieuwste release bevat daarnaast nog een aantal additionele aanpassingen die de één-klik filosofie nog verder ondersteund. Het is nu mogelijk om collega's direct uit te nodigen voor gebruik van Qandidate.com vanuit de top van de pagina en ook kunnen gebruikers nu direct vanuit het hoofdmenu hun online recruitment campagne starten.

"Het is ontzettend leuk om te zien hoe onze klanten en de markt reageert op onze inzet en ideeën." vertelt Remy Verhoeven. "We zijn echt overdonderd door de aandacht en interesse in onze gratis recruitment software. Onze Summer School sessies zijn erg populair onder onze bestaande klanten evenals onze algemene introductie webinars."

Bedrijven die geïnteresseerd zijn en meer willen weten over Qandidate.com's gratis recruitment software worden uitgenodigd om deel te nemen aan een van de online webinars deze zomer. Gedurende deze webinars zal ingegaan worden op wat Qandidate.com voor bedrijven kan betekenen. Lees meer over deze webinars op de Qandidate.com website.


Over Qandidate.com

Qandidate.com is het nieuwe online recruitment systeem voor organisaties op zoek naar verbetering van hun recruitment activiteiten. Gericht op in-house en corporate recruiters, Qandidate.com biedt klanten een alternatief voor Outlook en Excel door de verfrissende manier waarop Qandidate.com is ontwikkeld. Qandidate.com biedt alle tools en informatie die organisaties nodig hebben om hun recruitment proces te managen. Organisaties kunnen hun kandidaat relaties managen altijd en overal. Helemaal gratis! Qandidate.com is een van de initiatieven geboren in het lab van VONQ. Qandidate.com wordt gebruikt door meer dan 1250 organisaties en is beschikbaar als Beta versie.

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Arbeidsmarkt Technologie

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties