28
okt

Artikelenreeksen van HR-experts

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 5011
  • 1 reactie
  • Afdrukken

Dankzij de vele auteurs van HRzone.nl blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het HR & Change vakgebied. Maandelijks melden nieuwe auteurs zich aan en schrijven bestaande auteurs nieuwe artikelen. Komende maanden kunt u een aantal interessante artikelenreeksen van HR-experts verwachten. Heeft u bijvoorbeeld deel 1 van de reeks van Tom Haak over de toekomst van HR al gelezen?

Andere auteurs waarvan een serie artikelen verschijnt, zijn:

Jeff Gaspersz

Jeff Gaspersz is als hoogleraar innovatie verbonden aan de Business Universiteit Nyenrode en is zelfstandig adviseur. Hij heeft vele organisaties en personen geholpen bij het vinden van nieuwe doorbraakkansen. Hij schreef diverse boeken, waaronder Anders denken, nieuwe kansen en Anders kijken, nieuwe kansen (zie ook www.kansdenken.nl). Jack Wijnhamer is stress- en balansdeskundige. Met zijn simpele en doeltreffende technieken ondersteunt hij veel professionals. Lees zijn eerste blog omtrent ideeën voor je loopbaan hier.

Hans van der Loo

Hans van der Loo werkte bij verschillende adviesbureaus (&Samhoud, Pentascope) en is momenteel zelfstandig werkzaam. Hij heeft een passie voor het creëren van bezielde en eigenzinnige organisatie, waarin mensen tot bloei komen en excelleren. Als adviseur is hij een 'verbouwer' die organisaties helptom ingrijpende en integrale veranderingen te realiseren.

Richard van der Lee

Richard van der Lee is Talent Entrepreneur bij Visie op Talent en co-founder van De Alfabetboeken. Hij publiceert en presenteert over de driehoek talentontwikkeling, leiderschap en nieuwe organisatievormen en is daarnaast auteur van een aantal boeken, waaronder Het Talentalfabet en De laptop op tafel. Deze boeken worden uitgegeven door Koninklijke van Gorcum. Lees alvast zijn artikel over de achterbankgeneratie.

Jos van Langen

Jos van Langen, oprichter van Reikwijdte Uitgeverij voor Visual Learning, gaat op onderzoek naar ontwikkelingen in de wereld van HRD. De komende periode heeft hij 3 interviews met trainingsacteur Henk Witteman over het vak van simulaties. Bekijk hier zijn eerste video over de kunst van het feedback geven.

Wilt u ook schrijven voor HRzone? Bekijk hier de mogelijkheden.

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Innovatie Strategie Trends

Eigenaar van de Koning Business Development en lid kernteam HRcommunity. Onder andere verantwoordelijk voor HRzone, HRjob en HRxpress. Onderdeel van redactie HRzone.

Reacties