01
dec

Aan Zet op 26 januari: flexibilisering van arbeid en de veranderende rol van HR

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3923
  • 0 reactie
  • Afdrukken

De flexibilisering van de arbeidsmarkt maakt een enorme groei door en zal dit ook in de toekomst blijven doen. Mede hierdoor verandert de rol van hr. Hoe springt uw organisatie hier op in? En hoe zorgt u ervoor dat de juiste mensen terechtkomen op de juiste plekken? Bent u Aan Zet? Kom naar Conferentie Aan Zet en ga aan de slag met dit vraagstuk.

De flexibilisering van de arbeidsmarkt gaat in rap tempo door. Specialisten binden aan uw organisatie wordt met de dag moeilijker. Hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie de beschikking blijft houden over kwalitatief hoogwaardige professionals?

De rol van HR beweegt steeds meer in de richting van het managen van kennis, ongeacht de arbeidsrelatie. Maar hoe krijgt dat vorm? Hoe zorgt u ervoor dat de juiste mensen terecht blijven komen op de juiste plekken?

Op 26 januari 2015 vindt Aan Zet plaats: een conferentie over flexibilisering van arbeid en de veranderende rol van HR.

Wat gaan we doen?

Tijdens Aan Zet gaan we aan de slag met uw vraagstukken rondom flexibilisering. Ervaringsdeskundigen delen hun verhaal over flexibilisering en de flexibele schil. Door middel van plenaire sessies en break-outsessies gaat u het gesprek aan met de sprekers en andere deelnemers. U gaat naar huis met kennis die u direct in uw organisatie kunt toepassen.

TopStoryAanZet

Inspiratie

Laat u inspireren door interessante sprekers en ervaringen van organisaties die met deze vraagstukken te maken hebben! Gusta Timmermans - Head of Resourcing bij ING, Nicole Mascini - Hoofd vrijwilligersmanagement Nederlandse Rode Kruis en Ronald Willemsen - Business Manager InShared delen hun ervaringen.

Nieuwsgierig?

Klik hier voor meer informatie over Conferentie Aan Zet en houd HRzone de komende weken goed in de gaten. Binnenkort maken we de overige sprekers bekend!

Waardeer dit blogbericht:
0

Eigenaar van de Koning Business Development en lid kernteam HRcommunity. Onder andere verantwoordelijk voor HRzone, HRjob en HRxpress. Onderdeel van redactie HRzone.

Reacties