27
juni

Een kijkje in de keuken bij RvdB interim

Geplaatst door op in Artikelen
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 4238
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Bij RaymakersvdBruggen (RvdB) moet je zijn voor tijdelijke HR interim toppers met verfrissende ideeën, veel ambitie en energie, die wendbaar, flexibel en snel inzetbaar zijn. Zij volgen allen het RvdB Talent Program. Een uniek en onderscheidend programma waarbij zowel aan de persoonlijke als professionele ontwikkeling wordt gewerkt. Hieronder een dag uit het leven van HR interim talent Jurriën Kamerbeek

Het is woensdagochtend half 9, ik loop over het Museumplein richting mijn opdrachtgever: het Rijksmuseum. Wat een inspirerende en aansprekende werkomgeving is dit toch, hier gebeurt van alles. Elke dag duizenden bezoekers, veel media-aandacht en afwisselende tentoonstellingen. Ook op mijn vakgebied is het erg interessant. Sinds de heropening is het Rijksmuseum in aantal medewerkers flink gegroeid. Inmiddels werken hier ongeveer 600 mensen in vaste dienst, genoeg uitdagingen dus voor mij als p&o'er.

Vanaf april 2014 ben ik hier als interim personeelsadviseur werkzaam. Ik adviseer het management van een aantal stafafdelingen en de zakelijke sector (hieronder vallen de publieksmedewerkers). Vandaag voer ik bijvoorbeeld samen met een leidinggevende een gesprek met een medewerker, heb ik een afspraak met een extern adviesbureau en ga ik verder met het schrijven van een adviesmemo richting de directie. Zeer uitdagend en afwisselend!

Als HR interim professional maak ik deel uit van het HR Talent Program, een driejarig persoonlijk HR ontwikkeltraject. Daar horen onder andere trainingen en workshops bij. Daarnaast heb ik iedere zes weken een intervisiebijeenkomst, waarbij we onder begeleiding van onze coach Eveline diverse casussen bespreken in het kader van persoonlijke ontwikkeling. Ik merk dat de combinatie van het ontwikkeltraject en de opdracht bij het Rijksmuseum goed is voor mijn ontwikkeling, niet alleen vakinhoudelijk, maar ook persoonlijk maak ik een groei door. Ik merk dat ik een stevige gesprekspartner voor het management ben geworden, iemand die onafhankelijk en kritisch durft te zijn. Deze persoonlijke groei is voor mij heel waardevol en geeft mij heel veel energie!

Waardeer dit blogbericht:
Getagged in: Interim

Jurriën is een allround HR professional en een ervaren HR Business Partner. Hij houdt van open en transparante communicatie. Zijn passie is persoonlijke ontwikkeling, van zichzelf, maar vooral van anderen.


linkedin-icon  twitter-icon facebook-icon

Reacties