14
okt

12 praktische tips om te besparen op je recruitment kosten

Geplaatst door op in Artikelen
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3080
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Door het slim inzetten van gratis recruitment technieken en methoden kan je besparen op je recruitment kosten. De kosten per nieuwe medewerker (cost per hire) zijn nog steeds een belangrijke graadmeter voor bedrijven om te kijken hoe gezond hun recruitment activiteiten zijn. Door het inzetten van enkele praktische tips bespaar je kosten en kan je jouw recruitment budget slimmer inzetten.

 Enkele tips

  1. Maak slim gebruik van gratis kanalen voor het publiceren en vinden van kandidaten
  2. Vergeet jouw eigen hire/lijn manager niet in het proces
  3. Kijk eens naar alternatieven voor Outlook en Excel

Dit en meer kan gevonden worden in onze white paper. Als leverancier van gratis recruitment software zijn wij altijd op zoek naar praktische tips om te besparen op recruitment, om op hetzelfde moment ook te zien hoe het recruitment proces verbeterd kan worden.

Download de whitepaper

Klik hier om de whitepaper te downloaden. 

 

Waardeer dit blogbericht:

Directeur Marketing bij Qandidate.com


Ralph is verantwoordelijk voor marketing en customer engagement bij Qandidate.com. Ralph heeft een lang track record in de HR en recruitment software wereld. Voordat Ralph bij Qandidate.com aan de slag ging werkte hij bij MrTed en Lumesse, wereldwijde leveranciers van talent acquisition en talent management oplossingen, waar hij verantwoordelijk was voor Marketing en Product Marketing.


linkedin hover 32 twitter hover 32

Reacties