Aanmelden als auteur voor HRzone

HRzone zoekt schrijvers. Deskundigen die de leden van HRcommunity inspireren met inzichten, kennis en ervaring over hr. Bent u een expert op een bepaald gebied? Heeft u een scherpe pen en visie? Dan is HRzone het goede platform voor u.

Spelregels voor auteurschap op HRzone

We hanteren een beperkt setje spelregels:

  1. Een artikel is niet bedoeld om de eigen organisatie aan te prijzen. Refereren naar ervaringen uit uw praktijk zijn natuurlijk welkom.
  2. Het past binnen de kennisdomeinen zoals deze op HRzone te vinden zijn.
  3. Een artikel is vanaf 400 woorden. Afbeeldingen aanleveren mag, mits wij deze ook mogen gebruiken. Dit betekent dat de afbeelding rechtenvrij moet zijn.
  4. Een artikel bevat unieke content, dus geen plagiaat. Content schrijft u voor HRzone. De ruwe versie mag u na 2 weken op iedere plek gebruiken. De redigeerde versie mag slechts gebruzikt worden na 1 maand mits dit is voorzien van een bronvermelding (lees: HRzone.nl) Linken naar HRzone is uiteraard geen enkel probleem.

Aanmelden

U kunt zich als auteur aanmelden door het formulier onder aan deze pagina in te vullen. De redactie van HRzone neemt vervolgens contact met u op. Dit kan soms even duren vanwege het aantal aanmeldingen. De redactie begeleidt auteurs met schrijven, eindredactie en verzorgt waar nodig ook het schrijven zelf.  

Volledige naam(*)
Please let us know your name.

Email(*)
Please let us know your email address.

Telefoon(*)
Invalid Input

Met welke frequentie wilt u schrijven?(*)
Invalid Input

Toelichting(*)
Please let us know your message.

Anti-spam
Invalid Input

 

 

×